Malzemeler: 500 gr levrek, sıkılmış 1 / 2 Lime, 1 çay kaşığı beyaz şarap, 1 yemek kaşığı su, 1 yemek kaşığı zeytinyağı, birkaç taze tarhun yaprağı, 1 soğan
Hazırlanışı: lime suyu , şarap, su, yağ marine işlemi için karıştırılır. Taze tarhun yapraklarını ve soğanı rendeleyerek içine ekleyin. Bir çırpma teli ile iyi karıştırın. bir somon dilimleme bıçağı ile çok ince levrekleri kesin . Tabağa dizin marineyi üzerine serpin. 1 ila 2 saat demlemeye bırakın. Bundan sonra, 1-2 dakika 200 derecede ısıtılmış fırında pişirin. Fırından çıkarın ve taze tarhun ile süsleyin.
4 kişiliktir. 158 kalori, 28 gr protein, 5 gr yağ, 0.0 karbonhidrat içerir….
Dyt. Ayşegül Bahar
Beslenme & Diyet Uzmanı